Формуляр за връщане

ЕЛЕКТРОРЕСУРС ЕООД

ФОРМУЛЯР ЗА ВРЪЩАНЕ НА СТОКА

 

Адрес за изпращане: гр. Разград, ул. „Мачин” 1Б, тел.: 084/ 66 16 36

Име и фамилия:

Дата на поръчката:

Дата на получаване:

Номер на документ(касов бон, фактура):

Каталожен номер

Брой

Цена

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Начин на възстановяване на дължимите суми:

По банкова сметка

IBAN:

BIC:

Условия за връщане на стока:

  1. Срокът за връщане е 14 дни, считано от датата на получаване на стоката. В обратно изпратената пратка освен формуляр за връщане на закупената стока, трябва да бъде приложено и доказателството за закупуването(касов бон, фактура). Задължително условие е закупените продукти да са в изряден търговски вид, без нарушена опаковка.
  2. Стоката може да бъде върната в офиса на фирмата чрез куриер. Пратки изпратени с наложен платеж не се приемат. След получаване на върнатата стока и прегледа й, стойността се възстановява на Клиента- по сметка в срок от 14 календарни дни. Стоката, чието връщане/ рекламация не може да бъде приета, ще бъде изпратена обратно на Клиента за негова сметка.
  3. Разходите за връщане на стоката са за сметка на Клиента. Ако новата поръчка е по-скъпа се доплаща разликата. Търговецът е в правото си да откаже връщането на продукт по свое усмотрение, ако обстоятелствата го налагат. На рекламация подлежи всяка стока, която не отговаря на заявената от Клента.
  4. Продукти, изискващи подмяна, първо трябва да бъдат върнати на посочения адрес, след което ще се заменят.

Декларирам, че съм запознат/а и съм съгласен/на с Общите условия за връщане/ рекламация на закупената стока.

 

Дата:                                                                                                                        Подпис: