Ръководство за пазаруване

УСЛОВИЯ ЗА ПОЛЗВАНЕ

  1. Настоящият онлайн каталог е създаден за улеснение на нашите клиенти при избора им на продукти за поръчка. Стоките, които се предлагат са подредени по категории и различни параметри с цел улесняване откриването на търсения артикул. От каталога лесно може да намерите и изберете стоката, от която имате нужда и да направите поръчка чрез обаждане на посочения в сайта телефон или чрез заявка по имейл.
  2. Използването на услугите на онлайн каталога com се счита за СЪГЛАСИЕ с по-долу посочените условия. Ако не приемате и не сте съгласни с тези условия, моля, не използвайте този уеб сайт. elektroresurs.com си запазва пълното право да променя общите условия по всяко време, без да е задължен да уведомява предварително с известие, като промените винаги ще бъдат публично упоменати на сайта.
  3. Продуктите, които се намират на интернет страницата elektroresurs.com не представляват правно обвързваща оферта.
  4. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица elektroresurs.com уведомява потребителя/клиента за изчерпването и , чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер.
  5. Договорният език е БЪЛГАРСКИ, а плащанията ще бъдат  извършвани   в   български лева.